ROXSON - Rekrutacja na dialogistę
Moderator: Opiekunowie dialogistów
ROXSON#3880
---------------------
Amphibia
Link do scenariusza:
https://docs.google.com/document/d/1Evw ... sp=sharing
Inside Job
Link do scenariusza:
https://docs.google.com/document/d/1dZa ... sp=sharing
---------------------------------------------------------------------------------------
Mam na imię Robert, interesuję się dubbingiem i animacją.
Zgłaszam się do roli dialogisty bo bardzo podziwiam polskich dialogistów między innymi Bartosza Wirzbiętę
i chciałbym spróbować w tym swoich sił.
Ostatnio zmieniony 15 lis 2021, 17:48 przez ROXSON, łącznie zmieniany 4 razy.
Hejka!
Prosiłabym o udostępnienie prawidłowo plików z google drive, gdyż nie można się do nich dostać, "potrzeba uprawnień".
Powołując się również na regulamin: "Użytkownicy serwera muszą mieć pseudonimy, które da się oznaczyć znakami z polskiej klawiatury i nie mogą być pisane innym fontem niż domyślny." Zmieniam twój pseudonim na forum na bardziej czytelny, prosiłabym być zgłosił się na serwerze o nadanie pseudonimu, który da się oznaczyć znakami z polskiej klawiatury.
Prosiłabym o udostępnienie prawidłowo plików z google drive, gdyż nie można się do nich dostać, "potrzeba uprawnień".
Powołując się również na regulamin: "Użytkownicy serwera muszą mieć pseudonimy, które da się oznaczyć znakami z polskiej klawiatury i nie mogą być pisane innym fontem niż domyślny." Zmieniam twój pseudonim na forum na bardziej czytelny, prosiłabym być zgłosił się na serwerze o nadanie pseudonimu, który da się oznaczyć znakami z polskiej klawiatury.
Zawsze czegoś brak
szans brak
szans brak
szans brak
szans brak
szans brak
szans brak
Hej, niestety, ale nie mogę przydzielić ci rangi.
Przede wszystkim brakuje zapisu dźwięków nieartykułowanych, np. ziewnięć, krzyku, itd. W niektórych miejscach brakowało znaków interpunkcyjnych.
Miałeś problem z kłapami w pierwszym scenariuszu. Kwestie były za długie lub za krótkie. Musisz popracować nad parafrazą.
Dokładniejsze uwagi masz oczywiście w komentarzach.
Mam nadzieję, że się nie zniechęcisz i spróbujesz swoich sił ponownie za miesiąc.
W razie pytań, zapraszam na discorda, służę pomocą - Wiwi#0923
Przede wszystkim brakuje zapisu dźwięków nieartykułowanych, np. ziewnięć, krzyku, itd. W niektórych miejscach brakowało znaków interpunkcyjnych.
Miałeś problem z kłapami w pierwszym scenariuszu. Kwestie były za długie lub za krótkie. Musisz popracować nad parafrazą.
Dokładniejsze uwagi masz oczywiście w komentarzach.
Mam nadzieję, że się nie zniechęcisz i spróbujesz swoich sił ponownie za miesiąc.
W razie pytań, zapraszam na discorda, służę pomocą - Wiwi#0923