Hej o/
Cieszę się, że próbujesz sił jako aktorka

tak więc od razu przejdziemy do sprawdzania...
Jeśli chodzi o krasnoludki:
-Dykcja jest tutaj na bardzo dobrym poziomie (na początku słychać mlaskanie tylko nie jestem pewien czy to przez mikrofon), nie mam się do czego przyczepić tutaj
-Jeśli chodzi o audio no to tu troszkę gorzej, lekki szum było jednak słychać w Twoim nagraniu +głoski wybuchowe ("p,b,d" itd.) bardzo też słychać jak się przebijają - proponuję tutaj o założenie pop filtra własnoręcznie zrobionego, bądź poprzez zakup.
-Jeśli chodzi o modulacje - Dobrze artykułowany tekst, dobrze interpretujesz i akcentujesz, lecz zabrakło mi tutaj wszelakiej modulacji - zmiany głosu.
Jeśli chodzi o scenkę:
*Szanuję za piosenkę (ale to raczej jest sekcja dla wokalistów na takie typu materiały

) , w każdym razie i tak zostanie ona oceniona...
- Jeśli chodzi o dykcję, no to jest też ona na dobrym poziomie, nie zauważyłem zjadania końcówek, ani nic z tych rzeczy
- Jeśli chodzi o audio - czasami było słychać lekki szum i podbicia dźwięku
- Natomiast modulacja tutaj była wyśmienita

chociaż pod koniec nie dociągałaś - nie był pełny ten dźwięk (2:54) ale było to bardzo dobrze zrobione.
Reasumując w krasnoludkach, jak i w "scence" dykcja jest na dobrym poziomie; także w "scence" jest dobrze zastosowana modulacja głosu pod postacie.
Na co zwróciłbym uwagę, to na:
*Primo - audio, następnym razem bym nagrywał i sprawdzał kiedy są szumy, kiedy ich nie ma; próbował tak ustawić mikrofon, aby zniwelować wszelkie niedogodności związane z dźwiękiem.
*Druga rzecz to modulacja - pobawiłbym się w "utożsamianie" się z postaciami z bajek, próbował je naśladować, ich głosy, styl mówienia itp.
Na ten moment życzę Ci powodzenia w rekrutacji o/