Siemaneczko! o/
Ale fajne Krasnoludy, takie na wesoło, w każdą stronę - lubię takie. Jedyne co mnie w nich zmartwiło to jakość mikrofonu, ale o tym potem.
W scence zawaliła dykcja. Masz problemy z wymawianiem "r"? Bo zdarzyło ci się parę razy je przekręcić, a dobrze by było wiedzieć na starcie czy wysyłać cię do logopedy czy to tylko jednorazowe potknięcie xd Sam materiał jaki nam podrzuciłes w moim mniemaniu jest jednym z cięższych do oceny. Dużo odgłosów walki, dużo złowieszczych podśmiechujków... Ale samych kwestii mówionych niewiele. A odgłosy walki to jednak, umówmy się, wyższy level dubbowania, trzeba je umieć zagrać jak najnaturalniej, więc póki co starałam się je zignorować, aby skupić się na całej reszcie, która wg mnie była bardzo dobrym przykładem "podstaw na których można pracować". U ciebie jednak, poza oczywistą poprawą umiejętności (i najlepiej wyborem scenki z większą ilością właściwego tekstu) i dykcji (tutaj ponawiam pytanie, w przeciwnym razie wyślę ci materiały do nauki na Discordzie) problemy leży w czymś zgoła innym - twoim sprzęcie. Może nie jest on najgorszy jaki dane mi było słyszeć, ale wciąż niewystarczający aby wziąć udział w jakimkolwiek projekcie na kanale. Sam musisz przyznać, że jakościowo brzmi on co najmniej cieniutko. Dlatego proponuję ci tak, na razie kupić coś tańszego, do 100 złotych, chyba, że już jesteś przekonany aby dalej brnąć w aktorstwo głosowe - wtedy leć na całość. A w międzyczasie zgłoś się albo do mnie albo do któregoś z aktorów, każdy będzie chętny aby udzielić ci paru wskazówek, i razem spróbujcie odwalić jakąś scenkę na glanc, tak dla poćwiczenia. Bo na razie, niestety, muszę odmówić ci rangi. Ale jak ktoś wyżej pisał, głos masz super, widać w tobie potencjał i determinację więc mam nadzieję, że wrócisz do nas z nowym sprzętem i spróbujesz raz jeszcze

Pozdrawiam cieplutko!