DiscordID: Norayushi#7924
Jaki masz mikrofon: Crono (konkretnie nie pamiętam ;-;)
Krasnoludki:
Scenka:
Mam nadzieję, że wszystko ładnie działa. Miłego dnia!
Rekrutacja na aktora - Norayushi
Moderator: Opiekunowie aktorów
Oprócz jednego podniesienia głosu to w sumie Twoja postać mówiła jednolitym tonem. Dlatego prosiłabym Cię o nagranie innej, bardziej emocjonalnej scenki. Nowa scenka powinna zawierać jakąś wybuchową emocję: rozpacz, euforię, gniew etc. Czas na dogranie to 2 tygodnie, czyli do 16 sierpnia.
Witam! o/
Odnosząc się do wcześniejszych wypowiedzi, rad i do dosłanej scenki, muszę powiedzieć, że wzięłaś sobie do serca słowa Alisun i było widać zróżnicowanie w wypowiedzi. Prócz niewpasowania się w kłapy, to moim zdaniem jest lepiej.
Z tego względu, że jesteś zdeterminowana i poprawiasz się z każdą kolejną krytyką i uwagą, dostajesz ode mnie rangę aktora NK. Zgłoś się po rangę na discordzie i witamy w gronie Nanokarrin! o/
Odnosząc się do wcześniejszych wypowiedzi, rad i do dosłanej scenki, muszę powiedzieć, że wzięłaś sobie do serca słowa Alisun i było widać zróżnicowanie w wypowiedzi. Prócz niewpasowania się w kłapy, to moim zdaniem jest lepiej.
Z tego względu, że jesteś zdeterminowana i poprawiasz się z każdą kolejną krytyką i uwagą, dostajesz ode mnie rangę aktora NK. Zgłoś się po rangę na discordzie i witamy w gronie Nanokarrin! o/
“I can’t give you a sure-fire formula for success, but I can give you a
formula for failure: try to please everybody all the time.”
formula for failure: try to please everybody all the time.”
~~ Herbert Bayard Swope