DiscordID: jraszczykxd#7560
Jaki masz mikrofon: Novox Nc
Krasnoludki:
Scenka:
info: Ostatnia moja rekrutacja była równy miesiąc temu. W dniu 5 września, a wstawiam to, w dniu 5 października.
Rekrutacja na Aktora. Podejście numer 3
Moderator: Opiekunowie aktorów
- jraszczykxd
Serwus!
"ZYwszystkich" - totalnie niepotrzebne zaakcentowanie ww. zbitki.
Źle zrozumiana idea Krasnali, mają być one pokazem twoich umiejętności modulacyjnych, tym samym być interpretacją, a nie recytacją wiersza.
0:15 - dykcja, powiem szczerze, że jedynie z kontekstu mogłam wyłapać co tam mruczysz pod nosem. Rozumiem, że postać ma taką manierę mówienia, ale nie znaczy to, że odbiorca ma nie rozumieć o czym ona mówi. Poza tym, nie za wiele emocji Inżynier nam przedstawił, był to raczej prosty monolog. Dodam też, że przy nagrywaniu krzyków, jęków, stęków etc, warto zmniejszyć czułość mikrofonu, aby nie poczęstować słuchacza soczystym przesterem.
Dostajesz dwa tygodnie, wliczając w to 25 października, na dosłanie innej scenki, w której wystąpią silniejsze emocje.
Pozdrawiam!
"ZYwszystkich" - totalnie niepotrzebne zaakcentowanie ww. zbitki.
Źle zrozumiana idea Krasnali, mają być one pokazem twoich umiejętności modulacyjnych, tym samym być interpretacją, a nie recytacją wiersza.
0:15 - dykcja, powiem szczerze, że jedynie z kontekstu mogłam wyłapać co tam mruczysz pod nosem. Rozumiem, że postać ma taką manierę mówienia, ale nie znaczy to, że odbiorca ma nie rozumieć o czym ona mówi. Poza tym, nie za wiele emocji Inżynier nam przedstawił, był to raczej prosty monolog. Dodam też, że przy nagrywaniu krzyków, jęków, stęków etc, warto zmniejszyć czułość mikrofonu, aby nie poczęstować słuchacza soczystym przesterem.
Dostajesz dwa tygodnie, wliczając w to 25 października, na dosłanie innej scenki, w której wystąpią silniejsze emocje.
Pozdrawiam!
- jraszczykxd
Z przykrością muszę powiedzieć, że program do montowania po aktualizacji odmawia mi posłuszeństwa. Po prostu nie mogę wkleić kwestii do scenki co ją wysłać miałem.
Chciałem dołączyć grafikę, ale się nie dało, że niby za duża.
Chciałem dołączyć grafikę, ale się nie dało, że niby za duża.
Z jakiego programu korzystasz? Jeżeli to kwestia tylko i wyłącznie wrzucenia kwestii w filmik może poproś kogoś o pomoc? By zedytowała za ciebie. Szkoda by było by zmarnowały się twoje nagrania na tą rekrutacje :/
Zawsze czegoś brak
szans brak
szans brak
szans brak
szans brak
szans brak
szans brak