KubSub.
Przyznam się szczerze, że kompletnie nie wiem, co mam z Tobą zrobić. Muszę Cię pochwalić za wytrwałość i dążenie do celu - to na pewno. Ale nadal mam wrażenie, że nie bierzesz sobie do serca tego, co mówimy i tylko czekasz, by wrzucić nowe nagranie nie biorąc pod uwagę, że masz coś jeszcze do dopracowania.
Jeśli możesz, odezwij się do mnie na Discordzie jeśli możesz - Shiguroya#4769 - pogadamy. Lub na PW na forum.
Oceniając rekrutację - w pierwszym utworze brzmisz całkiem nieźle. Trochę bardziej się wczułeś w sam utwór. Szanuję. Natomiast w innym utworze już mi zabrakło treningu - nie rozumiem części słów, nie czuję takiego luzu u Ciebie, tylko jakbyś na siłę starał się zdążyć i by było w rytmie - na czym cierpi odbiór i dykcja.
Jeszcze nie dam Ci rangi. Daj sobie
więcej czasu na trening. Proszę Cię, byś się skupił na treningu i ćwiczeniu - najwcześniej chcę Cię tu widzieć na początku
lutego. Jest lepiej - widać, że coś trochę robiłeś, ale na siłę co miesiąc próbować też nie ma sensu. Chciałabym, by Twoje zaangażowanie w zdobycie rangi zmieniło się w zaangażowanie w trening

PROSZĘ CIĘ.
Do zobaczenia w lutym.